--- MENU ---

Laksetatar

kr. 65,-

med grillet brød og citron

Sprøde små forårsruller

kr. 65,-

med spidskål, soya – ingefær og chilisauce

Værftets skinke

kr. 65,-

Fra modningsskabet med pesto og parmesan

Værftets tomatsalat

kr. 55,-

med marinerede tomater og Værftets egen friskost

Fish ‘n Chips

kr. 75,-

med Værftets fritter og Sauce Tartare

Bisque

kr. 70,-

med torsk og blåmuslinger

Wienerschnitzel

kr. 165,-

med ærter, braskartofler, smørsauce og wienerdreng

Lørdagskylling – poussin

kr. 155,-

på spidskål med ærter, kartofler, agurkesalat og jus

Pariserbøf

kr. 115,-

med rødbede, løg, kapers, peberrod og rå æggeblomme

Tartar frites

kr. 145,-

Rørt tartar med cornichon, løg, kapers, æggeblomme

250 gr. Ribeye steak

kr. 175,-

med Værftets fritter & bearnaise

350 gr. Ribeye steak

kr. 225,-

med Værftets fritter og Bearnaise Sauce

Beuf Bearnaise
af Oksemørbrad

kr. 215,-

med håndskårede fritter og bearnaise sauce

Laksekotelet

kr. 175,-

med grov ærte-& myntepuré, hvidvinsauce og kartofler

Bagt Torsk

kr. 165,-

med spinat – æble, løg & urte Beurre Blanc

Moules frites

kr. 155,-

Muslinger med Værftets fritter

Stjerneskud

kr. 135,-

med stegt og dampet rødspætte, laks, rejer og rørt dressing

Bagt spidskål

kr. 45,-

med sennep, honning og brunet smør

Værftets egne Fritter

kr. 55,-

med hjemmerørt mayonnaise

Værftets Bearnaise sauce

kr. 25,-

Du kan ikke få nok

Citronfromage

kr. 55,-

med italiensk marengs og flødeskum

Gateau Marcel

kr. 70,-

Chokoladekage med vanilleis

Lun æblekage

kr. 55,-

med vanilleis og brunet smør

Kaiserschmarrn

kr. 65,-

med solbærmarmelade

Kæmpe Eskimo

kr. 55,-

Vanilleis, solbær og chokolade