Private Dining
Når nu du gerne vil gøre, det lidt ekstra for dine gæster…
Jamen, så hjælper vi da gerne, så du kan være værten med det store overskud – og de eneste perler, er dem i glasset…
Værftet restaurant & Bar
Private Dining
Med denne menu, som er udviklet af Værftets køkkenchef, vil vi give dig muligheden for, at du kan være vært til en helt speciel aften med dine gæster.
En aften, hvor du viser dine gæster, at du kun ønsker det bedste for dem.
En aften hvor der kræses om alle detaljer, fra du og dine gæster træder ind ad døren og til retterne begynder, at komme ind – en efter en – alle kreeret med respekt for de bedste råvarer, behandlet af Værftets kokke med masser af engagement og omhu..
Hver enkelt ret vil blive fuldt op af vin og cocktail valg, som Thomas har fundet til retterne.

Kun det bedste
er godt nok til dig og dine gæster
Værftets Private Dining
I et rum helt for jer selv, vil du være være vært for en aften, hvor ganen forkæles og festen i din mund skylles efter med skønne druer..
første servering
“Rice cracker”
med helleflynder lageret i en marinade af whiskey og rødbede – lidt perleløg samt ørredrogn lagt i whiskey.
anden servering
Consommé
af fasan med ravioli fyldt med hakket fasan
Gulerødder, glaskål og pastinak som det grønne i din consommé
tredje servering
Østers
med æbleskum og bitte små perler af rødbede – pyntet med skud fra portelak og frisk æbleskive
fjerde servering
Lammekrone
Langtidsstegt lam og Bois Boudran sauce med små fint snittede skalotteløg
femte servering
Oksemørbrad
med stegt jomfruhummerhale
serveret med Pommes pailles
friteret kartoffelspaghetti
sjette og syvende servering
Citronkage og bon bon
Desserten består af 2 severinger
Først fyldes din munde med citron fra dessertkagen – derefter med sødt fra de 3 bon bon – Dark, Ruby and white
Menu Private Dining
Signature by Daniel
“Rise cracker” med helleflynder og kaviar
Fasan Consommé med ravioli
Østers med æbleskum og perler af rødbede
Lammekrone med Bois Boudran sauce
Mørbrad med jomfruhummerhale
Citronkage
3 slags bon-bon
Menupris kr. 995,-
Min. 6 kuverter – forudbestilles senest 8 dage før
Vinmenu Private Dining
Wine paring
Rosé Cava – Anna Codorniu
Whiskey mule
Whiskey, Gingerbeer, citronlimonade, Creme de Cassis
2020 – Marziano Cinerino Langhe Bianco
Andersen Winery Besærk Æble Sec
2019 – Pommard Clos du Moulin aux Moines
2015 – Roversi Barolo Piemonte
2019 – Tokaj-Hétszolo – dry furmint organic
Kaffe
Vinmenu kr. 995,-

“Dit eget rum”
Når du reserverer, får du og dine gæster et privat rum til jeres middag på Værftet – min. 6 kuverter

“Flawless service”
Thomas med tjenere vil varte dig og dine gæster op hele aften, så du aldrig mangler til en skål..

“Smagsfuldt mad”
Daniel med kokke sørger for, at din gane bliver forkælet med skønne smagsoplevelser

“Tag kontakt til mig”
8 dage før din aften med Private Dining kontakter du mig, da det tager tid, at lave din menu klar..
Glæd dig til god mad og drikke
Kontakt Thomas
og Værftet allerede i dag for, at høre nærmere..
Private Dining
torsdag – søndag
17:00 – luk
Lørdage
Vær ude i god tid
Alle dage
undtagen mandag & tirsdag glæder vi os til,
at se dig
Skriv til os!
Tøv ikke – har du spørgsmål, så kontakt os endelig, så vi kan hjælpe dig!