Find din mad til din næste fest
om du vil feste til frokost eller aften er Værftet klar med maden

Selskabsmenu

Fest på Værftet
Elsker du også fest & mad…

Når du åbner døren for dine gæster, træder de ind i en restaurant, hvor alle deres sanser kommer i brug – det er råt, det er sejt, det er natur – og du sidder som værten, der giver sine gæster en af Sønderjyllands mest betagende udsigter over Flensborg fjord til deres middag.

Du spiser dig glad nærmest siddende i vandkanten, når du holder din fest

og Værftet sørger for, at du dine gæster føler jer hjemme fra første øjeblik, i træder ind ad døren og køkkenet glæder sig til, at lave god velsmagende mad, som får både dig og dine gæster til rigtigt, at ville feste! Så uanset hvem du bringer med – om det er din familie, dine forretningsforbindelser eller dine venner, venter der dig og dine gæster en god og mindeværdig oplevelse.

Vi ses til festen på Værftet!

Skal festen være til frokost eller vil du ha’ et aftenselskab…

Hvornår vil du gerne holde din fest?
Ja, det er helt op til dig, om du ønsker en fest i dagens lys, hvor i starter til frokost eller om du hellere vil holde en fest om aftenen med dans til den lyse morgen.

Maden og mulighederne er de samme…

Se på Værftets menuforslag – og forestil dig, hvad vil passe bedst til dine gæster og ikke mindst hvilken mad, der giver dig en fest i munden.

Og så kunne det jo være, at du selv har en idé eller to, som du gerne vil have på din tallerken, når du nu skal holde fest.

Så når du er er klar til, at planlægge din fest, kontakter du blot til Thomas, så vi sammen kan tilrettelægge din dag præcis efter dit ønske..

Det er din fest!

fest værftet restaurant marina minde

Skal det helst være på buffet

Ta’ selv er altid hyggeligt!
og din buffet skal selvfølgelig være efter dit ønske, når du holder selskab på værftet. Om du ønsker hele middagen som buffet eller kun dele af din middag på buffet, er helt op til dig – derfor..

Tal med os om din buffet, når din fest skal planlægges.

Så du giver dine gæster lige den oplevelse, som du gerne vil

Det er din fest!

fest værftet restaurant marina minde

Blomster til din fest

På Værftet sørger vi gerne for blomster i de farver, som du kan lide til din fest.
Har du helt specielle ønsker til dine blomster, så tal med Susanne og find ud af hvad dine ønsker koster..

fest værftet restaurant marina minde

Bordet til din fest

Vi sørger for, at dække bordene efter din bordplan, som du afleverer inden din fest, så det hele står helt skarpt med hvide duge og servietter etc., når du og dine gæster træder ind i festlokalet med velkomstglasset i hånden…

fest værftet restaurant marina minde

Maden til din fest

Kokkene glæder sig altid til, at lave god og velsmagende mad – alt sammen helt fra bunden af med friske råvarer. Mad, som får dig og dine gæster til rigtig, at feste. Så når du har set på menu’erne sætter vi os sammen og gennemgår hele din middag.

Alle selskabsmenuer er baseret på fester fra 20 kuverter og op…

fest værftet restaurant marina minde
fest værftet restaurant marina minde
fest værftet restaurant marina minde

Vi glæder os til, at feste med dig!

Så send en mail med din forspørgelse og med dine spørgsmål, så vi sammen kan komme igang med, at planlægge din næste fest.

Så snart du har reserveret til din fest, modtager du en bekræftelse på din reservation, så du ved, at dit lokale er reserveret og når du er klar, så kontaker du os blot igen, så vi kan planlægge hele festen på Værftet.

14 + 15 =

Vi glæder os til, at høre fra dig

RESERVER DIT BORD